Follow
Designet af
Lene Vilstrup Nielsen
Make-up pung. 

Mine små forsøg på forskellige nye masker har endelig båret fugt.
Det er der kommet denne super søde make-up pung ud af.

Pungen er hæklet med "hjertemasker", hvilket giver den et super fint look.Du må gerne dele opskriften med andre, men du bedes venligst ikke at lægge den på hverken hjemmesider, blogs eller offentlige medier generelt. Dette håber jeg selvfølgelig respekteres, vil du have opskriften på din egen side så link i stedet til min side. På forhånd tak 😄


Det skal du bruge:
Bomuldsgarn 8/4
Hæklenål str. 3.0
Lynlås
Stof til foer.

Lm = Luftmaske
Fm = Fastmaske 
Hstgm = Halvstangmaske
Stgm = Stangmaske
Hjertemaske = h-puff, lm, h-puf i samme m, lm.
h-puff= "slåom, ned i maske, slå om træk ud" 4 gange i samme maske, slå om træk ud gennem alle løkker.

30lm, start i 2. fra nål.
1. omg. 28fm, 3fm i samme m, (vender arbejdet og hækler på modsatte side), 28fm, 2fm i sidste. (62 m)
2. omg. Fm i alle 62 m.
3. omg. 3lm (1stgm), *slåom, ned i maske, slå om træk ud* 3 gange i samme maske, slå om træk ud gennem alle løkker, 1lm, h-puff i samme m, 1lm, stgm i næste m, *(h-puff, lm, h-puff, lm) i samme m, stgm i næste m*, *_* runden ud. Slut med km i 3. lm. (32 hjertemasker).
4. omg. lm, *fm i stgm, fm mellem h-puff*, *_* runden ud. 
5. omg. 3lm (1stgm), *slåom, ned i maske, slå om træk ud* 3 gange i samme maske, slå om træk ud gennem alle løkker, 1lm, h-puff i samme m, 1lm, stgm i næste m, *(h-puff, lm, h-puff, lm) i samme m, stgm i næste m*, *_* runden ud. Slut med km i 3. lm.
6. omg. lm, *fm i stgm, fm mellem h-puff*, *_* runden ud. 
Gentag 5. + 6. omg. yderligere 7 gange. Vær opmærksom på omgange forskydes lidt da der sniger sig en ekstra maske ind. Så du starter med at have 32 hjerter men slutter med at have 34 hjerter. Dette ses ikke i det færdige resultat.
20. omg. lm, *fm i stgm, fm mellem h-puff*, *_* runden ud. 
21. - 22. omg. fm i hver maske. Km i sidste. Bryd garnet og hæft.

Med vrang ud af sættes lynlåsen fast med knappenåle og syes i i hånden. Jeg syede med lette sting i bagerste maskeled. Sidst syes enderne sammen, men huske at få selve pulleren (lynlåshovedet) på før du lukker nogen ender.Næst syes foeret i. Jeg har endnu engang brugt noget reststof fra et sengetøjssæt som jeg har syet til foer. Foer syes fast på lynlås. Pas på ikke at komme for tæt på, så lynlåsen sætter sig fast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej.
Kunne du lide mit indlæg?
Smid endelig en kommentar :-)