Follow

Vilstrup

Mit navn er Lene og jeg er 24 år.
En helt almindelig pige. Har tidligere arbejdet fuld tid, men har nu valgt at starte med at studere igen. Jeg læser til markedsføringsøkonom og bliver færdig i 2018!
Alt i alt så forsøger jeg blot at være en glad pige.
Det kan til tider være svært, vi har alle vores egne kampe. 

Jeg er født og opvokset i en helt almindelig familie, far, mor og børn. 

Jeg har en storebror der er et par år ældre end mig.

I marts 2015 fik jeg konstateret ADHD, hvilket forklarer mange ting for mig.
Der er mange forskellige følger for dette. En af de mest gennemtrængende, personligt for mig, er at jeg ikke kan holde mine tanker i ro. 

At få konstateret ADHD i en relativ sen alder, har givet rigtig mange problemer og mange ting man skulle til at indfinde sig med. Pludselig at finde ud af, at ting man har gjort hele ens liv, faktisk slet ikke er så normalt at gøre. Opdage hvordan man egentlig laver nogle uopdragende handlinger, uden selv at være klar over det. Det tager meget lang tid at lære at acceptere, og det er en personlig udvikling der vil følge mig længe. Som barn formåede jeg at træne det væk,men dette er desværre ikke længere muligt. 

Sidste år omkring februar/marts måned forsøgte jeg så med selvlært hækling, og jeg har ganske enkelt ikke stoppet siden. Fra den ene dag til den anden slog det mig "jeg skal da lære at hækle" og så fandt jeg en opskrift, købte en nål og noget garn og gav mig så i kast med opgaven. 
Det giver mig roen i hovedet og bevægelsen i fingrene at hækle. Plus så er det virkelig en bedrift for sig selv, bare at lære noget af sig selv! ✌👏

Derfor har jeg besluttet mig for at oprette denne blog. 
Jeg har ikke tidligere benyttet mig af blogs eller lignende, men synes det var en god måde at dele ud, uden helt at give afkald på mit eget arbejde.
Skriv endelige hvis du har nogle spørgsmål eller bare noget du gerne vide.
Både om mig eller om hækling. Vi kan alle lære noget af hinanden. 
Du kan skrive en mail ved at trykke her ellers så smid en kommentar. 

Ville glæde mig meget hvis jeg kunne hjælpe!
💓

Jeg kan også følges på instagram!

1 kommentar:

 1. Godmorgen.
  Tillykke med din eksamen og held & lykke med job.
  Jeg har forsøgt mig med din opskrift på de søde elefanter, men ørerne kunne jeg ikke finde ud af, kan/ vil du pensle det ud for mig?
  Venlig hilsen
  Dorte

  SvarSlet

Hej.
Kunne du lide mit indlæg?
Smid endelig en kommentar :-)